Team

Making a winning team

Closing a deal has never changed. You still need to conquer hearts
and minds of your customer. By sharing stories. Offline and online.

YARZON is een netwerkorganisatie die samenwerkt met diverse Digital Professionals.

Afhankelijk van de vraag stelt YARZON het juiste team samen voor de uitvoering van projecten

Mark Breedveld

Mark Breedveld

eigenaar Yarzon

Mijn naam is Mark Breedveld en van huis uit Econoom met een grote passie voor commercie. Dit uitte zich al op 10-jarige leeftijd met het wassen van autoruiten van wachtende auto’s bij een veerpontje. En deze passie voor commercie is nooit verloren gegaan.

Sinds 2002 ben ik als zelfstandig commercieel interimmanager en adviseur met YARZON actief voor grote opdrachtgevers zoals o.a. KPN, GVB, Vodafone en Ziggo. De laatste jaren meer en meer op het gebied van e-commerce en online marketing & sales. Mijn bijnaam gegeven door opdrachtgevers luidt nog wel eens de pitbull. Ik zet mijn tanden in een commercieel / financieel vraagstuk en laat niet meer los.  Typeringen zijn verder hands on, zoeken naar 80/20 regels, mensgericht, creatief en customerexperience minded.

Tot slot ben ik van mening dat commercie draait om mooie verhalen waar je trots op kan zijn. Zo kreeg ik onlangs met YARZON Startup Lab via ons merk MioLatto een mooi verhaal binnen. Elko van der Bom:  “Fijne koffie waarde heer! En wat een feestje is het maken ervan met de Quickie di Millie. Dit icm radio Subasio verrijkt op dit moment mijn leven, waarvoor dank.”   Een verhaal dat een bevestiging is waarvoor je doet:  het raken van de emotie met heel je ziel en zaligheid.

Mark Roza

Mark Roza

associated partner

Dirkjan Schele

Dirkjan Schele

online professional

Rick de Wit

Rick de Wit

e-mail marketing

Ivo Kroon

Ivo Kroon

applicatiebeheerder

Nauko Leong

Nauko Leong

senior UX designer